Customer Support
0
Close

Categories

Filters
  Dr.Paddo - Thursday 26 April 2021

  De 6 beste accessoires voor wiet roken

  Wil je echt lekker kunnen genieten van wiet roken, dan zijn er verschillende handige, maar ook mooie accessoires om aan te schaffen. Natuurlijk kun je niet zonder een goede aansteker, maar ook een mooie asbak, rolling tray of een kist om je wiet te bewaren zijn eigenlijk onmisbaar.

  Maak je high nog prettiger met deze top 6 accessoires. In onze shop vind je een ruime keuze, zodat je altijd wel iets vindt dat bij je past.

  De beste rokers accessoires

  Maak je verzameling compleet met deze accessoires. Ze zijn niet allemaal essentieel, maar maken je leven wel makkelijker!

  1. Aansteker

  Het is toch het vervelendste wat er is: heb je zin in een lekkere joint, kun je je aansteker niet vinden. Of je hebt alleen een aansteker die een minuscuul vlammetje geeft, waardoor het aansteken zo lastig gaat dat je je vibe helemaal kwijt raakt. Die frustratie wil je niet hebben. Koop daarom een aansteker die je nooit meer uit je broekzak haalt.

  Er is keuze genoeg: met gave designs en met groot formaat, zodat je er lang mee kunt doen. Je kunt zelfs kiezen voor een torch, die een vlam geeft die niet zomaar uitwaait. Ook zorgt de hete vlam van een torch ervoor dat de kruiden goed verhit worden, waardoor ze sneller hun actieve bestanddelen vrijgeven. Maak het jezelf gemakkelijk en koop snel een hele voorraad aanstekers.

  2. Opbergen

  Ben je nog maar net cannabis gaan gebruiken, dan functioneert een jampotje of een blikje ook prima als opslag voor je wiet. Maar daarin blijft het niet lang goed. Het is beter om een goed afsluitbare en licht- en luchtdichte opslagplek te gebruiken voor je stash. In onze shop vind je een aanbod opberg producten van hoge kwaliteit.

  Deze zullen een veilige plek zijn om je wiet te bewaren. Ze zorgen er niet alleen voor dat je stash langer vers blijft, maar houden ook ongewenste luchtjes binnen. Sommige zijn bedoeld om een grote voorraad te bewaren. Maar er zijn ook handige potjes of blikjes, waarin je sigaretten (of kruiden of truffels) kunt meenemen.

  3. Asbak

  Onmisbaar voor thuis roken: de asbak. Je kunt natuurlijk een simpele witte asbak nemen. Maar een asbak kan ook gewoon heel mooi zijn en een statement dat weergeeft wat jij belangrijk vindt. Kies daarom een asbak die een plek middenop jouw koffietafel verdient. De asbakken in onze shop zijn ware kunstwerkjes en zullen zeker de aandacht trekken.

  4. Grinders

  Heb je je wiet in huis en de asbak staat klaar, dan is het tijd om de toppen te vermalen. Je kunt het grinden makkelijk maken met een goede grinder. Ze zijn er in verschillende soorten en van verschillend materiaal (metaal, acryl, hout of een credit card grinder). De grinder vermaalt de marihuanatoppen in gelijkmatige stukjes. Metalen grinders zijn wat prijziger, maar gaan wel langer mee dan die van kunststof.

  Een andere eigenschap waar je op kunt letten, is dat grinders twee-, drie- of vierdelig kunnen zijn. Tweedelige zijn de meest eenvoudige, driedelige zijn voorzien van extra ruimte, waar de kleingesneden wiet in valt na het vermalen. Vierdelige grinders hebben nog een extra ruimte, waarin het kief van de toppen gescheiden kan worden. We hebben een groot aanbod van grinders, dus neem een kijkje in onze shop.

  5. Rolling tray

  Een mooie rolling tray mag ook niet ontbreken in je voorraad accessoires. Dat maakt het rollen van je joint gemakkelijker. Heb je zo’n tray niet, dan ben je genoodzaakt dat te doen op je bureau, je bovenbeen of wat voor oppervlak je maar kan vinden. Maar dat is zeker niet ideaal. Houd het netjes en overzichtelijk met een mooie rolling tray. In de 24high shop vind je de leukste en mooiste rolling trays, met hippe designs. Met zo’n handige tray kun je snel je joint rollen en hij staat nog mooi op je tafel ook.

  6. Vaporizers

  Voor diegenen die liever willen vapen in plaats van roken, is er de vaporizer. Hiermee kun je de wiet verdampen. Het voordeel is dat de kruiden niet verbranden, waardoor je voorkomt dat er giftige stoffen vrijkomen die je vervolgens zou inademen. Het is dus gezonder om te doen dan roken. Ook is vapen makkelijker: je hoeft er geen joint voor te rollen.

  Met deze accessoires haal je alles in huis om te kunnen genieten van wiet. Zoek je nog iets anders, kijk rond in onze shop. We bieden je alles wat je nodig hebt als je wiet, paddo’s, truffels kruiden of CBD wilt gebruiken.

  News & updates

  Recente artikelen

  Compare 0

  Add another product (max. 5)

  Start comparison

  Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »