opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden                                        Gratis achteraf betalen via Billink                                       100% Discreet Verzonden 

Mescaline Cactussen

Welkom bij onze categorie Mescaline Cactussen! Deze cactussen hebben potente spirituele geestverruimende krachten. In midden-zuid Amerika zijn de San Pedro en de Peyote cactussen onderdeel van de hedendaagse cultuur en immens populair. Ook in Nederland beginnen deze psychedelische cactussen aan populariteit te winnen. De vraag naar Mescaline Cactussen is bijna niet meer aan te slepen! Wacht niet langer en ontdek de magische krachten van deze wonderbaarlijke heilige cactussen!

Resultaat:1
Resultaat:1

WAT IS MESCALINE?

Mescaline is een stof met psychoactieve eigenschappen. Peyote als zowel San Pedro bevatten hoge concentraties aan Mescaline. Het gebruik van Mescaline (3,4,5-trimethoxy-B-phenethylamine) Cactussen gaat tot wel duizenden jaren terug in de geschiedenis. Onze voorvaderen wisten toen al dat de geestverruimende en geneeskrachtige werking van deze wonderbaarlijk cactussen magisch waren. Mescaline wekt hallucinaties op en is in staat jou spirituele inzichten te geven waardoor je bewustzijn vergroot en daarmee je leven verrijkt. Mescaline (Peyote & San Pedro) wordt de inheems bevolking millennia gebruikt als geneesmiddel. De Mescaline in de San Pedro en Peyote cactussen geeft een zeer bittere smaak, dit is niet smakelijk maar wel een goede test om te proeven of de cactus rijk is aan deze psychoactieve stof. Bevat de cactus geen bittere smaak dan bevat deze cactus zeer weinig tot geen Mescaline en is deze zeker niet geschikt voor spirituele of geneeskrachtige doeleinden.
 

MESCALINE SAN PEDRO CACTUS (Echinopsis Pachanoi)

De San Pedro cactus is een heilige plant die veelal voorkomt onder Zuid-Amerikaanse Inheemse bevolkingen. In de geschiedenis over de San Pedro cactus, is gebleken dat de oorsprong van het gebruik van de Mescaline cacti in het noorden van de Andes-gebergte ligt. Het gebruik spreidde zich velen jaren later uit over heel Zuid-Amerika. Cactussen kunnen zeer oud worden, de oudste cactussen bestaan om en nabij al 20.000 jaar. De San Pedro cactus is heer en meester in een droog en heet klimaat. Vanwege zijn uiterlijk en doorns heeft deze wonderbaarlijke cactus tot duizenden jaren overleefd. De doornen functioneren als bladeren bij een normale plant alleen bevatten deze geen water. Tevens beschermen ze de San Pedro tegen fel zonlicht en vervelende insecten. Er bestaan tot wel 47 verschillende San Pedro soorten waarvan hun oorsprong ligt in Zuid-Amerika. San Pedro wordt veelal gebruikt door sjamanen-medicijnmannen voor spirituele doeleinden en voor de geneeskrachtige werking.
 

WELKE EFFECTEN KAN IK GAAN VERWACHTEN MET HET GEBRUIK VAN SAN PEDRO?

De effecten van de San Pedro cactus zijn niet zachtzinnig. De Mescaline (psychoactieve stof) in de cactus is ontzettend krachtig. Zo zou deze instaat zijn diep gewortelde problemen met emotionele ladingen te verhelpen onder de juiste begeleiding. Verloren oude herrieneringen kunnen in een trip met San Pedro opkomen en opnieuw beleefd worden. Alle zintuigen voelen aan als bovennatuurlijke krachten. Verre geluiden zijn van dichtbij te horen en het licht zal zich openbaren in elk object door het tonen van Aura's. San Pedro is, instaat je persoonlijkheid te spiegelen. Emoties zoals lachen, huilen, schreeuwen, angst en liefde kunnen allen naar boven komen tijdens een 8 tot 15 uur durende trip op Mescaline. Ongeveer 1 a 2 uur na inname zullen de eerste effecten zich openbaren.
 

MESCALINE PEYOTE CACTUS (Lophophora Williamsii)

Peyote is een klein bollige doornloze cactus die veelal door de geschiedenis heen gebruikt is voor spirituele ceremoniën. De oudste afbeelding van deze prachtige cactus, gebruikt in zo'n ceremonie, dateert tot om en nabij 1000 v. Christus. De oude inheemse bevolking van Midden-Amerika vereerde de Peyote om zijn psychoactieve effecten. Deze plant heeft een grote rol gespeeld in het bevorderen van spirituele groei bij deze inheemse culturen. Tot op de dag van vandaag wordt de Peyote cactus gerespecteerd en gebruikt door de Huichol stam. De Huichol zijn de oorspronkelijke bewoners van West-Mexico. Dit Huichol stam noemen zichzelf de tovenaars "Wirrá'itari". Zij zijn ware experts en in het gebruik van entheogene cactussen waar Mescaline toebehoort. De Huichol oefenen nog steeds rituelen uit met de Mescaline Peyote cactus. Zo zou de Peyote instaat zijn kwalen op te sporen en de geest te adviseren hoe deze te genezen. In de Mexicaanse cultuur is Peyote nog steeds gebruikelijk en wordt deze ingezet bij bepaalde ziektes en infecties. Peyote is ontzettend bitter van smaak vergeleken met de San Pedro cactus.
 

WELKE EFFECTEN KAN IK GAAN VERWACHTEN MET HET GEBRUIK VAN PEYOTE?

De effecten van de Peyote zijn heftiger dan die van de San Pedro maar de duur van de trip is wel korter, namelijk: 6 tot 12 uur. Peyote zal je versteld doen staan met zijn potente psychedelische krachten. Velen gebruikers geven aan dat een trip met Peyote vergelijkbaar is met die van LSD maar net wat zachter. Je ervaart het goddelijke in jezelf en voelt dat je deel uitmaakt van één geheel één universele bewustzijn. Astrale als zowel tijd reizen is mogelijk met dit kleine cacti. De Peyote is eigenlijk een kleine portaal naar andere dimensies. In contact komen met andere dimensionale wezens, entiteiten of het betreden van een parallel universum zijn geen uitzonderingen met gebruik van de Mescaline Peyote cactus.
 

WERKING VAN MESCALINE IN HET LICHAAM

Mescaline is een psychedelische alkaloïde en lijkt sterk op de neurotransmitter epinefrine (adrenaline) van het lichaam. Vanwege deze gelijkenis kan de psychedelische chemische verbinding van de stof Mescaline zich binden aan de serotonine en dopamine receptoren in het brein. Dit bindingsproces veroorzaakt de psychedelische en hallucinerende effecten.
 

VERANTWOORD OMGAAN MET MESCALINE

Als je van plan bent Mescaline cacti te gaan gebruiken doe dit dan niet alleen. San Pedro of Peyote zijn geen recreatieve drugs. Deze cactussen hebben ontiegelijk veel kracht en zonder enige vorm van begeleiding zou dit rampzalig kunnen aflopen. We adviseren ook altijd om een trip-sitter te regelen (dit is een nuchtere goede vriend/in die op je kan letten en er voor je kan zijn wanneer dit nodig is) als je van plant bent te gaan trippen op Mescaline San Pedro of Peyote cactus. Mescaline werkt het best op een lege maag. Combineer geen Alcohol en andere natuurlijke of synthetische drugs soorten met het gebruik van Mescaline Cactus. Zorg voor een setting die vertrouwd is zoals je eigen huiskamer of slaapkamer. Mescaline Peyote of San Pedro zijn niet geschikt voor personen die hier geen kennis over hebben.