opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden                                        Gratis achteraf betalen via Billink                                       100% Discreet Verzonden 

Salvia Divinorum 40X - 0.5 GR Extract

Salvia Divinorum 40x extract

Onze Salvia Divinorum 40x extract is alleen voor de expert of de echte psychonaut! Deze Salvia 40x extract is, instaat je te voorzien van hele sterke halucinaties, visioenen en psychedelische effecten. Daarom adviseren wij altijd om met een testdosis te beginnen zodat je kunt wennen aan de psychedelische krachten en de wereld van Salvia Divinorum 40x extract op een verantwoordelijke manier. Onze Salvia Divinorum 40x extract is een zeer krachtige Salvia extract die alleen geschikt is voor personen die al lange tijd experimenteren met verschillende extracten. 

22,50
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden

Gebruik Salvia Divinorum 40x extract

Salvia Divinorum 40x extract rook je met het gebruik van een bong of een pijpje zonder toevoeging van tabak of andere kruiden. Het beste is een bong omdat deze de hete rook afkoelt en dus mogelijk is grotere volumes rook binnen te krijgen. Er zijn ook andere manieren om Salvia Divinorum binnen te krijgen alleen deze is de makkelijkste en de meest effectieve en gewilde manier onder de Salvia gebruikers. Wil je het maximale effect uit je Salvia Divinorum 40x extract halen dan is het belangrijk dat je na het nemen van een langzame maar stevige trek de rook diep in de longen vasthoud(20-30 sec.). Het vasthouden is essentieel omdat je zo de longen lang genoeg de tijd geeft om de stoffen Salvinorine A en B op te nemen. Doe je dit niet dan zal je veel van de effecten verliezen. Het trip-niveau is gelinkt aan de hoeveelheid vastgehouden rook in de longen, in bv: 6 of 4 trek sessies binnen 2 min. Denk dan bij een 4 trek sessie aan: 4 x 30 seconden in de longen vasthouden. Op deze manier zal de trip intenser worden met de trek. Als je tussen de trekjes te lange pauzes neemt dan zullen de effecten aanhouden maar niet versterken.

We adviseren als je nooit Salvia hebt gebruikt om rustig te beginnen. Test jezelf eerst of het je bevalt of goed voelt en begin altijd met een lage extract. Neem bijvoorbeeld bij deze Salvia Divinorum extract 40X: 0.012 gram als test dosis. Zo kan je beetje bij beetje jou perfect Salvia smoke sessie samenstellen wat leid tot een ultieme trip vol hallucinaties!

Dosis Salvia extract 40x: 0.012 – 0.037 gram
 

Effecten Salvia Divinorum 40x extract

De eerste effecten zullen merkbaar zijn binnen 1 minuut wanneer je Salvia Divinorum 40x extract rookt. Uiteraard zijn de effecten afhankelijk van de hoeveelheid dosis en hoogte van het extract. Een trekje van 0.3 gram van een 20x extract is velen malen sterker en intenser qua psychedelische werking dan een trekje van een Salvia Divinorum 5x extract. De effecten van Salvia Divinorum zullen zich blijven ontvouwen tot je de piek heb bereikt van de trip, de duur van dit opbouwend proces tot de piek van de trip is om en nabij de 5 tot 20 min. De effecten van Salvia Divinorum 40x extract zullen na het behalen van de piek weer gelijkelijk afnemen tot naar een meer high-stoned gevoel. Het gehele proces vanaf de eerste trek duurt dus zo'n 40 a 60 minuten.

Effecten Salvia Divinorum 40x extract:

 • zeer sterke psychedelische effecten
 • verandering in perspectieven
 • licht afrodisiaca
 • zeer sterke visuals met gesloten ogen zoals bv: Geometrische Vormen en intense kleuren
 • visioenen
 • gevoel van rust en vrede
 • mogelijkheid om alternatieven werkelijkheden waar te nemen
 • tunnelvisie
 • complexe driedimensionale beelden en scenes
 • gevoel van vliegen, drijven of zweven
 • gevoel één te zijn met het energieveld van de aarde
 • gevoel onderdeel te zijn van een groot geheel
 • mogelijkheden tot kennis maken met entiteiten
 • reizen naar andere plaatsen of tijden
 • in contact komen met sjamanen
 • stemmen horen 
 • balans verliezen, niet kunnen lopen, omvallen
   

Setting voor het gebruik van Salvia Divinorum 40x extract

Wanneer je van plan bent Salvia Divinorum 40x extract te gebruiken dan is het de omgeving waar je wilt gaan trippen en een positief gemoedstoestand erg belangrijk voor een verantwoordelijke en veilige trip. Salvia is bijvoorbeeld echt geen party drug, vermijd dus drukke plekken en gebruik de Salvia Divinorum 40x extract alleen in vertrouwelijk rustige vertrouwde omgeving zoals in je eigen huis. Ga lekker liggen op de bank of bed en neem dan je eerste test-dosis. Zorg ervoor dat je een trip-sitter in de buurt hebt tijdens je gebruik en de trip. Dit is een nuchtere vertrouwenspersoon, vriend, vriendin die je kunt gerust stellen en helpen als dat nodig is. Mix Salvia Divinorum 40x extract niet met andere psychedelische middelen of alcohol. Gebruik geen Salvia als je psychische problemen hebt en of aan een medicatie zit.

Waarschuwing

Salvia kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid wanneer deze gecombineerd worden met bepaalde medicijnen, alcohol of met MAO-remmers. Gebruikt u medicijnen? Raadpleeg dan altijd eerst uw huisarts en lees de bijsluiter van uw medicament om gezondheidsrisico's te voorkomen. Gebruik Salvia ook niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Ga verantwoordelijk om met Salvia en neem daarom bij gebruik geen deel aan het verkeer. Ga dus niet autorijden of andere voertuigen besturen.

Salvia Divinorum 40X - 0.5 GR Extract heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL:
5,36

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items