opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden                                        Gratis achteraf betalen via Billink                                       100% Discreet Verzonden 

Salvia Divinorum 30X - 0.5 GR Extract

Salvia Divinorum 30x extract

Met onze Salvia Divinorum 30x extract ben je als gevorderde Salvia gebruiker aan het juiste adres. Je wilt immers een mooie ervaring opdoen met het gebruik van Salvia en daarom adviseren wij altijd om met een lage dosis extract te beginnen. Onze Salvia Divinorum 30x extractis een zeer krachtige Salvia extract die geschikt is voor personen die al vaker Salvia hebben gebruikt. Neem eerst een testdosis zodat je kunt wennen aan de psychedelische krachten en de wereld van Salvia Divinorum op een verantwoordelijke manier. Salvia is een krachtige plant die jou veel mooie inzichten kan geven!

19,95
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden

Gebruik Salvia Divinorum 30x extract

Salvia Divinorum 30x extractrook je met het gebruik van een bong of een pijpje zonder toevoeging van tabak of andere kruiden. Het beste is een bong omdat deze de hete rook afkoelt en dus mogelijk is grotere volumes rook binnen te krijgen. Er zijn ook andere manieren om Salvia Divinorum binnen te krijgen alleen deze is de makkelijkste en de meest effectieve en gewilde manier onder de Salvia gebruikers. Wil je het maximale effect uit je Salvia Divinorum 30x extracthalen dan is het belangrijk dat je na het nemen van een langzame maar stevige trek de rook diep in de longen vasthoud(20-30 sec.). Het vasthouden is essentieel omdat je zo de longen lang genoeg de tijd geeft om de stoffen Salvinorine A en B op te nemen. Doe je dit niet dan zal je veel van de effecten verliezen. Het trip-niveau is gelinkt aan de hoeveelheid vastgehouden rook in de longen, in bv: 6 of 4 trek sessies binnen 2 min. Denk dan bij een 4 trek sessie aan: 4 x 30 seconden in de longen vasthouden. Op deze manier zal de trip intenser worden met de trek. Als je tussen de trekjes te lange pauzes neemt dan zullen de effecten aanhouden maar niet versterken. We adviseren als je nooit Salvia hebt gebruikt om rustig te beginnen. Test jezelf eerst of het je bevalt of goed voelt en begin altijd met een lage extract. Neem bijvoorbeeld bij deze Salvia Divinorum extract 30X: 0.020 gram als test dosis. Zo kan je beetje bij beetje jou perfect Salvia smoke sessie samenstellen wat leid tot een ultieme trip vol hallucinaties!

Dosis Salvia extract 30x: 0.020 – 0.050 gram
 

Effecten Salvia Divinorum 30x extract

De eerste effecten zullen merkbaar zijn binnen 1 minuut wanneer je Salvia Divinorum 30x extractrookt. Uiteraard zijn de effecten afhankelijk van de hoeveelheid dosis en hoogte van het extract. Een trekje van 0.3 gram van een 20x extract is velen malen sterker en intenser qua psychedelische werking dan een trekje van een Salvia Divinorum 5x extract. De effecten van Salvia Divinorum zullen zich blijven ontvouwen tot je de piek heb bereikt van de trip, de duur van dit opbouwend proces tot de piek van de trip is om en nabij de 5 tot 20 min. De effecten vanSalvia Divinorum 30x extract zullen na het behalen van de piek weer gelijkelijk afnemen tot naar een meer high-stoned gevoel. Het gehele proces vanaf de eerste trek duurt dus zo'n 40 a 60 minuten.

Effecten Salvia Divinorum 30x extract:

 • sterke psychedelische effecten
 • verandering in perspectieven
 • licht afrodisiaca visuals met gesloten ogen zoals bv: Geometrische Vormen en intense kleuren
 • visioenen
 • gevoel van rust en vrede
 • mogelijkheid om alternatieven werkelijkheden waar te nemen
 • tunnelvisie
 • complexe driedimensionale beelden en scenes
 • gevoel van vliegen of drijven of zweven
 • gevoel één te zijn met het energieveld van de aarde
 • gevoel onderdeel te zijn van een groot geheel
 • mogelijkheden tot kennis maken met entiteiten
   

Setting voor het gebruik van Salvia Divinorum 30x extract

Wanneer je van plan bent Salvia Divinorum 30x extractte gebruiken dan is het de omgeving waar je wilt gaan trippen en een positief gemoedstoestand erg belangrijk voor een verantwoordelijke en veilige trip. Salvia is bijvoorbeeld echt geen party drug, vermijd dus drukke plekken en gebruik de Salvia Divinorum 30x extractalleen in vertrouwelijk rustige vertrouwde omgeving zoals in je eigen huis. Ga lekker liggen op de bank of bed en neem dan je eerste test-dosis. Zorg ervoor dat je een trip-sitter in de buurt hebt tijdens je gebruik en de trip. Dit is een nuchtere vertrouwenspersoon, vriend, vriendin die je kunt gerust stellen en helpen als dat nodig is. Mix Salvia Divinorum 30x extractniet met andere psychedelische middelen of alcohol. Gebruik geen Salvia als je psychische problemen hebt en of aan een medicatie zit.

Waarschuwing

Salvia kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid wanneer deze gecombineerd worden met bepaalde medicijnen, alcohol of met MAO-remmers. Gebruikt u medicijnen? Raadpleeg dan altijd eerst uw huisarts en lees de bijsluiter van uw medicament om gezondheidsrisico's te voorkomen. Gebruik Salvia ook niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Ga verantwoordelijk om met Salvia en neem daarom bij gebruik geen deel aan het verkeer. Ga dus niet autorijden of andere voertuigen besturen.

Salvia Divinorum 30X - 0.5 GR Extract heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL (1 - 2 dagen):
5,95

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items