opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden                                        Gratis achteraf betalen via Billink                                       100% Discreet Verzonden 

Salvia Divinorum

Het kopen van Salvia divinorum wordt steeds populairder in Nederland. Salvi divinorum is een plant die ook wel "de ziener" wordt genoemd. Salvia is, instaat om jou een trip te bezorgen zoals je deze nog niet eerder hebt ervaren. Een trip vol met hallucinaties, inzichten en visuals. Uiteraard is de heftigheid van de trip gekoppeld aan de hoogte van de extracten en de dosis die je tot je toeneemt. We bieden Salvia extracten aan voor beginners tot aan de echte psychonauten! Hieronder bieden we ons assortiment Salvia divinorum aan:

Resultaat:1
Resultaat:1

WAT IS SALVIA?

Salvia divinorum is een plant met fluwelen zachte bladeren. Deze plant komt van oorsprong uit Mexico en bevat een zeer krachtige psychoactieve stof salvinorine. Net als vele andere entheogene middelen werd ook Salvia divinorum vroeger gebruikt door sjamanen-medicijnmannen bij genezing en spirituelen rituelen. In de jaren '90 begon Daniel Siebert met een groepje mensen te experimenteren met Salvia divinorum. Ze documenteerde dit en verkochte het op het internet en zo werd deze sterke hallucinogeen geïntroduceerd in het westen. Vandaag de dag is Salvia net zo bekend als de Paddo. De populariteit van deze plant stijgt met de dag. Salvia behoort tot de plantensoort Salie.

Er bestaan om en nabij zo'n 900 verschillende soorten Salvia, zo zijn er Salvia soorten om in de keuken te gebruiken als kruid en er zijn decoratieve planten voor in de tuin. Dit betekent dus dat niet elke Salvia plant een hallucinogeen is. Dus laat de Salvia in het tuincentrum staan, deze kan je niet roken tenzij er specifiek Salvia divinorum opstaat. Je wilt immers echt geen verkeerde Salvia roken daarom is het velen malen veiliger om Salvia divinorum alleen in smarthops aan te schaffen. Door enkel de bladeren te roken van de Salvia divinorum plant zal het moeilijk zijn om sterke psychoactieve effecten te genereren, dit komt omdat er simpelweg niet genoeg salvinorine in de bladeren aanwezig is. Maar als je gebruikt maakt van Salvia divinorum extracten zoals 5x/ 10x / 20x tot wel 80x dan is een sterke hallucinerende psychedelisch trip gegarandeerd. Deze planten zijn speciaal gekweekt en bevatten daardoor hogere waardes salvinorine.

DE GESCHIEDENIS VAN SALVIA

De psychoactieve plant Salvia divinorum behoort tot de Labitae familie en is afkomstig uit de Sierra Madre gebergte in Oaxaca Mexico wat bekend stond als het Mazatekengebied. De sjamanen of medicijnmannen-vrouwen of zoals de Mazateken ze noemen curanderos(m) of curanderas(v), gebruikte Salvia divinorum als hulpmiddel om ziekten te identificeren en de oorzaken te achterhalen door inzichten te verkrijgen met het gebruik van Salvia in rituelen. Divinorum heeft daarom de bijnaam gekregen: " van de ziener ". Het gebuik van Salvia gaat terug tot in de geschiedenis van Centraal Amerika. Helaas is er niet veel terug te vinden over het gebruik of ervaringen in geschriften.

WELKE EFFECTEN KAN IK GAAN VERWACHTEN MET HET GEBRUIK VAN SALVIA?

De Salivia Divinorum plant kan hele sterke en unieke visuele hallucinaties veroorzaken. De effecten zijn zo intens dat het gevoel wat erbij komt kijken moeilijk te verwoorden is. Het is niet te vergelijken met bijvoorbeeld psylocibine (Paddo's) of andere psychoactieve planten. De effecten zijn zeer afhankelijk van de dosis die je tot je toe neemt. Met een lage dosis zul je lichte effecten merken en bij een hoge dosis kunnen de effecten overweldigend tot erg sterk worden ervaren. Gebruikers van Salvia divinorum rapporteren qua effecten enige overeenkomsten met het roken van DMT. Ze zeggen er wel bij dat de effecten van Salvia veel radicaler zijn en dat je dus hierom voorzichtig moet zijn met vergelijkingen.

Effecten gerapporteerd door gebruikers:

 • Lachkick tot buikpijn aan toe
 • Verlies van lichaamscoördinatie
 • Andere realiteiten waarnemen
 • Visioenen(hallucineren) en verandering in het visueel waarnemen
 • Gevoel van rust en vrede
 • Gevoel van diepgaand begrip
 • Tunnelvisie
 • Gevoel van boosheid
 • Gevoel van verwarring
 • Het waarnemen van geometrische patronen
 • Gevoel van vliegen of zweven
 • Gevoel van één zijn met het Aardse energieveld
 • Gevoel van deel uitmaken van één groot geheel
 • Reizen naar ander plaatsen of tijden


Daniel Siebert verzon voor gebruikers van Salvia divinorum de S-A-L-V-I-A Experiental Rating Scale. Dit schema geeft de verschillende stadia van de effecten Salvia weer. We beginnen met de:

"S" - niveau 1: SUBTIEL EFFECT

 • Een relaxed gevoel en wat lust opwindend. Gevoel stimuleert meditatie en kan seksueel genot verhogen
   

"A" - niveau 2: ALTERNATIEVE WAARNEMING

 • Kleuren worden intenser, texturen voelen anders aan en ruimtes kunnen groter of kleiner lijken, muziek voel je in plaats dat je ernaar luistert, korte termijn geheugen werkt minder.
   

"L" - niveau 3: LICHTE VISIOENEN

 • Visuele waarnemingen met gesloten ogen, denk hierbij aan: visuele helder beelden en geometrische patronen. Deze effecten lijken op wat men ervaart tijdens het in slaap vallen.
   

"V" - niveau 4: VISIOENEN

 • Levendige visioenen met gesloten ogen. Complexe driedimensionale beelden en scenes, stemmen kunnen worden gehoord, ontmoetingen met entiteiten of ander energie levensvormen, innerlijke reizen naar buitenland, communiceren met sjamanen. Zolang je de ogen blijft sluiten, zal deze ervaring aanvoelen als waarheid en wie weet is het misschien ook wel de waarheid.
   

"I" - niveau 5: IMMATERIËEL

 • Niet meer bewust zijn van je lichaam. Individualiteit kan worden verloren en je kunt als het waren één worden met het goddelijke, de geest en het universele bewustzijn. In deze staat is het onmogelijk om je lichaam te laten functioneren zoals je dat wenst. Vele gebruikers gaan proberen rond te lopen wat niet lukt en vallen dus om. Belangrijk is dus als je van plan bent niveau 5 te willen ervaren zorg er dan voor dat je altijd een trip-sitter(vriend/in die nuchter is en je in de gaten houdt en gerust stelt als dat nodig is) in de buurt is om je in de gaten te houden.
   

"A" - niveau 6: AMNESIE

 • Geheugenverlies of bewustzijn verliezen. De gebruiker is niet in staat om de ervaring te herinneren, kan absoluut niet lopen maar kan ook wild om zich heen gaan slaan omdat de controle over het lichaam er niet meer is. Verwondingen kunnen opgelopen worden zonder dat de gebruiker hier iets van merkt. Dit niveau is onwenselijk en de staat van trance is veel te diep om het te kunnen ervaren.
   

HOE LANG HOUD HET EFFECT AAN NA INNAME SALVIA DIVINORUM?

De duur van de trip-effecten is geheel afhankelijk van de hoeveelheid dosis is die de gebruiker heeft genomen. De effecten van Salvia kunnen tussen de 15 min tot wel 3 uur duren. Salvia divinorum geeft het snelste effect als je het rookt. Na een paar trekjes begint Salvia meteen te werken en zal de trip met de bijbehorende effecten tussen de vijf en twintig min. duren voordat de effecten zullen afnemen. Als je Salvia opeet of via de mondslijmvlies binnen krijgt dan duurt het langer voordat het effect merkbaar is. Dit komt omdat het lichaam meer tijd nodig heeft om alle actieve stoffen te verwerken. De trip duurt ook langer, meestal zo'n 2 tot max 4 uur als je Salvia divinorum oraal inneemt.

WAAROM GEVEN GEDROOGDE SALVIA BLADEREN NIET HET GEWENSTE RESULTAAT?

Veel mensen die voor het eerst Salvia divinorum hebben gebruikt zijn teleurgesteld omdat ze na het roken van de bladeren nauwelijks wat van de effecten van deze wonderbaarlijke plant hebben gevoeld. Met gedroogde bladeren is het lastig te zeggen hoeveel je precies nodig hebt een goede trip te ervaren. De voorkeur van een bong-waterpijp bij het gebruik van droge Salvia divinorum bladeren is bij Salvia gebruikers gewenst omdat je hier veel Salvia in kwijt kan en dus een grotere dosis tot je toe kan nemen.

Echter, is wel dat gedroogde Salvia divinorum bladeren zeer weinig salvinorine bevatten en dat daarom dus een grote dosis gewenst is. Het blijft lastig om met alleen gedroogde bladeren een diepe goede trip te ervaren, mits je kilo's Salvia divinorum klaar hebt liggen en bereid bent een stevig potje door te roken. Salvia als een joint roken werkt ook niet, je hebt immers te veel bladeren nodig voor het effect. Je zou een mega dikke Salvia meter joint kunnen bouwen maar dan is de vraag of het werkt en als het werkt of je niet teveel binnen krijgt.

DIEPE INTENSE TRIPS MET VISIOENEN BEREIK JE ALLEEN MET SALVIA DIVINORUM EXTRACTEN

Zoals hierboven is omschreven kunnen we dus concluderen dat je te grote hoeveelheden Salvia bladeren moet consumeren of roken om een diepgaande trip te ervaren. Uiteindelijk wil je een geweldige trip ervaren en dat kan op een zeer eenvoudige manier met het gebruik van Salvia Extracten. Met onze extracten van 5x/ 10x/ 15x/20x/ 30x/ 40x/ tot wel 80x ben je verzekerd van milde trips tot extreem heftige trips!

Een Salvia extract van 5x betekent dat de bladeren 5x sterker zijn dan de gedroogde normale Salvia divinorum bladeren. Zo hoef je dus geen hele bundels Salvia bladeren in een bong te stoppen maar slechts een klein beetje in een pijpje. Met deze Salvia extracten zul je niet teleurgesteld zijn! Alle niveaus volgens het S-A-L-V-I-A Experiental Rating Scale komen aan de orde.

Om het eerste niveau te bereiken van deze rating scale is een trekje van een 5 of 10x extract uit een normaal pijpje (geen bong) genoeg. Uiteraard zijn de Salvia divinorum extracten vanaf 15x en omhoog niet aan te raden voor beginners. Begin altijd met een lage Salvia extract om jezelf te laten wennen aan de wereld van Salvia. De extracten vanaf 15 en hoger zijn voor de echte psychonauten die ervaring hebben met Salvia. Wees geen held als beginner respecteer deze plant en je zult versteld staan van zijn magie!

WAARSCHUWING EN VERANTWOORD OMGAAN MET SALVIA

Als je van plan bent Salvia te gaan gebruiken doe dit dan niet in je ééntje maar zorg voor een trip-sitter. Dit is een nuchtere goede vriend/in die op je kan letten en er voor je kan zijn wanneer dit nodig is. Neem geen Salvia divinorum als je psychische problemen hebt.Zorg voor een vertrouwde omgeving met een goede bank of bed waarop je kan liggen. Ga altijd verantwoordelijk om met Salvia, en neem dus Salvia divinorum ook niet als je drugs of alcohol hebt genuttigd. Gebruik geen Salvia als er wapens, messen of andere gevaarlijke voorwerpen voor het grijpen liggen. Neem geen deel aan het verkeer. Wees voorzichtig met hoogtes en brandbare objecten zoals kaarsen. Denk en overweeg altijd goed het besluit van de hoeveelheid dosis (welke extract?) die je wilt nemen. Na het nemen van een trek, ga lekker liggen en ontspan en sluit eventueel je ogen voor visuals, ga niet rondlopen. Geef Salvia divinorum niet aan personen die hier geen kennis van hebben. Geef Salvia divinorum niet aan kinderen, gewelddadige of instabiele personen. Neem Salvia divinorum niet in het openbaar of op werk. Salvia divinorum is geen party of sociale drug vermijd het gebruik van Salvia op feesten, drukke plekken, clubs of festivals. Neem geen Salvia als je zwanger bent of borstvoeding geeft.