opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden                                        Gratis achteraf betalen via Billink                                       100% Discreet Verzonden 

Mexican 100% Mushrooms Growkit XL

De Mexicaanse mushrooms zijn de meest bekende paddo’s en ideaal voor mensen die voor het eerst een paddotrip willen beleven. Een zonnig en visueel spektakel.

32,50
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden

GrowKit Instructions

Met de Drpaddo GrowKit® kun je thuis je eigen Magic Mushrooms kweken.

Hieronder vind je de grow instructies in 10 gemakkelijke stappen. In de catalogus kun je een uitgebreide beschrijving van de trip vinden passend bij de gekozen GrowKit®.

Stap 1

Was je handen grondig en maak de buitenkant van de GrowKit® schoon met een schone, natte doek. Verwijder de deksel, maar bewaar deze voor stap 3.

Stap 2

Maak met een schone vork in de toplaag wat gaatjes. Verdeel de gaatjes regelmatig over de GrowKit® (6 tot 8 rijen gaatjes is genoeg). Hierdoor kan het substraat het

water beter absorberen.

Stap 3

Vul de GrowKit® met lauw water tot aan de rand. Plaats de deksel terug en laat het overtollige water weglopen. Laat de GrowKit® 24 uur wellen.

Stap 4

Na 24 uur haal je de deksel van de GrowKit® en giet je voorzichtig het overtollige water weg. Laat de GrowKit® 5 à 10 seconden goed uitlekken.

Stap 5

Voeg 0,5 liter lauw water (20°C) toe aan de groeizak. Plaats nu de GrowKit® in de groeizak. Bevochtig met een plantenspuit de toplaag van de GrowKit® goed en herhaal dit elke dag om uitdroging te voorkomen.

Stap 6

Sluit de groeizak door een omslag te maken aan de bovenzijde en deze vast te zetten met twee paperclips.

Stap 7

Zet de GrowKit® weg op een plaats buiten direct zonlicht of onder een lamp en niet op of dichtbij een verwarmings- of hittebron! De ideale temperatuur is tussen de 20 en 25°C. Wees er zeker van dat de temperatuur niet boven de 35°C graden uitkomt, anders bestaat de kans dat de paddenstoelen het niet overleven. Zorg wel voor voldoende daglicht.

Stap 8

Na zo’n 7 à 21 dagen zijn de eerste ‘pinheads’ (kleine witte puntjes) te zien (dit is afhankelijk van de soort). In deze fase is het belangrijk dat de GrowKit® voldoende zuurstof krijgt. Open de groeizak naast het besproeien minimaal nog één keer per dag!

Stap 9

De oogst! De paddenstoelen moeten geoogst worden vlak voordat het vliesje onder de hoed los begint te komen (zie illustratie op de linker pagina om te zien wanneer de paddenstoelen zich gaan openen).

Hoe te oogsten: pak de steel voorzichtig vast, draai de steel rustig links- en

rechtsom en dan rustig omhoog trekken om de paddenstoel er zo compleet mogelijk uit te trekken.

Stap 10

Na de oogst de oppervlakte van de GrowKit® schoonmaken en oude en dode paddenstoelen verwijderen, zodat nieuwe paddenstoelen de mogelijkheid hebben om te groeien. Voor het beste resultaat moet je de GrowKit® weer terugkoelen, voor de volgende oogst. Zet de GrowKit® een nacht in de koelkast. Let op! Niet kouder dan 2°C.

Nieuwe oogst

Dan vanaf stap 5 opnieuw beginnen voor een volgende oogst. Let op! De eerste keer extra goed de toplaag besproeien.

Tip

Het ideale klimaat voor de GrowKit® is 22ºC, kamertemperatuur. Zet, als de pinheads (kleine witte puntjes) opkomen, de GrowKit® één nacht op een koele plek, bijvoorbeeld in de schuur. De temperatuurdaling zorgt ervoor dat de paddenstoelen het idee krijgen dat de herfst in aantocht is. Hierdoor zullen ze extra padden-stoelen vormen met als resultaat een snellere en hogere opbrengst.

Mexican 100% Mushrooms Growkit XL heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL (1 - 2 dagen):
5,95

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items