opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden                                        Gratis achteraf betalen via Billink                                       100% Discreet Verzonden 

Mexican Premium Mushrooms Growkit XL

De Mexicaanse paddo is een goede keuze als eerste paddo ervaring. De Mexicana is mild qua sterkte maar geeft toch nog een hele fijne trip. Het geeft vooral een euforisch gevoel, alsof je de hele wereld aan kan. Koop nu een Mexican paddo growkit en kweek deze paddo’s nu zelfstandig thuis.

32,50
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden

De inhoud van een Mexican Paddo Growkit XL

Wanneer je de Mexican Paddo Growkit XL koopt bij ons ontvang je een kweekset met daarin top kwaliteit mycelium. Daarnaast ontvang je de volgende onderdelen:

 • Een 1200cc growkit met Stropharia Cubensis mycelium
 • Een kweekzak
 • Een paperclip
 • Kweekinstructies

Hiermee heb je alles in huis om direct te beginnen met het kweken van de Mexicaanse paddo's.

Een paddo van topkwaliteit

Mexicaanse paddo's zijn ideaal voor beginners. Een eerste ervaring met paddo's moet niet te diep gaan en vooral een fijne ervaring geven. Dat is precies wat de Mexicaanse paddenstoelen doen. Onze paddo growkits worden met de grootste zorg samengesteld. Ze zijn opgebouwd op basis van wetenschappelijke onderzoeken naar het kweken van de beste paddo's.

Het effect van Mexicaanse paddo's

Mexicaanse paddo's geven een euforisch gevoel. Dit heerlijke gevoel is juist het begin dat een psychonaut moet meemaken tijdens een eerste kennismaking. Het toont vooral jouw vrolijke kanten en geeft lichte visuele effecten, hallucinaties.

Dosering Mexicaanse paddo's

Gebruik 9 gram verse paddo's voor een licht trip. Dit staat gelijk aan 1 gram gedroogde paddo's. Wil je een intensere trip en heb je ervaring met Mexicaanse paddo's? Dan kan je tot 35 gram verse paddo'sgaan. Dit is hetzelfde als 3,5 gram gedroogde paddo’s.

Mexicaanse paddo's kweken met de Growkit XL

Iedereen kan vandaag de dag paddo'skweken. We hebben het namelijk super eenvoudig gemaakt. Een kant-en-klare paddo growkit zorgt ervoor dat je meteen alles in huis hebt. En met onze kweekhandleiding weet je exact wat je moet doen. Met een 9 stappenplan kan iedereen paddo's kweken en dat doe je gewoon thuis.

Meerdere oogsten halen uit de Mexicaanse paddo growkit

Onze paddo growkits geven je meerdere oogsten. Tussen de 4 en 5 keer kan jij verse Mexicaanse paddenstoelen uit jouw growkit plukken. Dat kan aardig oplopen tot maximaal 600gram verse paddo's. 1 oogst levert tussen de 300 en 600 gram verse paddo's op.

paddo's kweken handleiding

Bij jouw bestelling ontvang je altijd kweekinstructies maar misschien wil je vooraf weten hoe het kweken van paddo's in zijn werk gaat. Daarom lees je hieronder de handleiding voor het kweken van Mexicaanse paddo's. Deze instructies helpen jou bij het kweken van jouw paddo'sen zorgen voor de grootste oogst.

 1. Bij het kweken van paddo's is een schone werkomgeving belangrijk zodat je de kans zo klein mogelijk maakt op besmetting van de paddo's. Was je handen zorgvuldig en neem de buitenkant van de paddo growkit af met een natte handdoek voordat je de growkit opent.
 2. Verwijder nu de deksel van de growkit en prik met een schone vork 6 tot 8 rijen met gaatjes in de toplaag zodat de toplaag water beter kan absorberen.
 3. Vul de growkit nu met lauw water tot aan de rand en plaats de deksel terug op de growkit. Dit laat je 1 uur weken.
 4. Na een uur giet je het water uit de growkit. Wees hierbij voorzichtig maar probeer de growkit 5 seconden uit te laten lekken.
 5. Voeg twee kopjes water toe aan de kweekzak en plaats de growkit in de kweekzak. Het water mag niet over de rand van de growkit komen.
 6. Sla de kweekzak aan de bovenkant om zodat deze luchtdicht is en schuif paperclips eroverheen om deze af te sluiten.
 7. Nu plaats je de growkit op de plek waar je de paddo'sgaat kweken. Dit mag niet een plek zijn naast een directe warmtebron, onder een lamp en ook niet in direct zonlicht. Zo voorkom je dat de growkit uitdroogt. De ideale temperatuur is tussen de 20 en 25 graden. Eventueel kan een warmtemat helpen hierbij.
 8. Pas zodra de pre-pinheads zichtbaar worden heeft de growkit behoefte aan verse zuurstof en bevochtiging. Tot die tijd laat je de kweekzak gewoon dicht. Echter vanaf dat de eerste pre-pinheads zichtbaar worden open je dagelijks de kweekzak en bevochtig je de kweekzak met maximaal 2 spuitjes uit de plantenspuit.
 9. Waarschijnlijk zijn de eerste paddo's na twee weken zichtbaar. Dit kan ook iets langer duren. Oogst de paddo's vlak voordat het vliesje onder de hoed los begint te komen.

Mexicaanse paddo growkit XL kopen

Met de growkit voor het kweken van Mexicaanse paddo's kweek je in een handomdraai grote hoeveelheden paddo's. Koop jouw Mexicaanse paddo growkit XL nu online bij Dr. Paddo.

Mexican Premium Mushrooms Growkit XL heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL:
5,95

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items