opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden                                        Gratis achteraf betalen via Billink                                       100% Discreet Verzonden 

Mega Combi Pack

Kies je soort 1
Kies je soort 2
Kies je soort 3
Kies je soort 4
Kies je soort 5
Kies je soort 6
Kies je soort 7
Kies je soort 8
215,00
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden

De inhoud van een Mega Combi Pack

Wanneer je de Mega Combi Pack koopt ontvang je 8 kweekset naar keuze met daarin top kwaliteit mycelium. Daarnaast ontvang je de volgende onderdelen:

 • 8 x 1200cc growkit naar keuze
 • 8 x kweekzak
 • Kweekinstructies

Hiermee heb je alles in huis om direct te beginnen met het kweken.

Paddo’s kweken handleiding

Bij jouw bestelling ontvang je altijd kweekinstructies maar misschien wil je vooraf weten hoe het kweken van paddo’s in zijn werk gaat. Daarom lees je hieronder de handleiding voor het kweken van McKennaii paddo’s. Deze instructies helpen jou bij het kweken van jouw paddo’s en zorgen voor de grootste oogst.

 1. Bij het kweken van paddo’s is een schone werkomgeving belangrijk zodat je de kans zo klein mogelijk maakt op besmetting van de paddo’s. Was je handen zorgvuldig en neem de buitenkant van de paddo growkit af met een natte handdoek voordat je de growkit opent.
 2. Verwijder nu de deksel van de growkit en prik met een schone vork 6 tot 8 rijen met gaatjes in de toplaag zodat de toplaag water beter kan absorberen.
 3. Vul de growkit nu met lauw water tot aan de rand en plaats de deksel terug op de growkit. Dit laat je 1 uur weken.
 4. Na een uur giet je het water uit de growkit. Wees hierbij voorzichtig maar probeer de growkit 5 seconden uit te laten lekken.
 5. Voeg twee kopjes water toe aan de kweekzak en plaats de growkit in de kweekzak. Het water mag niet over de rand van de growkit komen.
 6. Sla de kweekzak aan de bovenkant om zodat deze luchtdicht is en schuif paperclips eroverheen om deze af te sluiten.
 7. Nu plaats je de growkit op de plek waar je de paddo’s gaat kweken. Dit mag niet een plek zijn naast een directe warmtebron, onder een lamp en ook niet in direct zonlicht. Zo voorkom je dat de growkit uitdroogt. De ideale temperatuur is tussen de 20 en 25 graden. Eventueel kan een warmtemat helpen hierbij.
 8. Pas zodra de pre-pinheads zichtbaar worden heeft de growkit behoefte aan verse zuurstof en bevochtiging. Tot die tijd laat je de kweekzak gewoon dicht. Echter vanaf dat de eerste pre-pinheads zichtbaar worden open je dagelijks de kweekzak en bevochtig je de kweekzak met maximaal 2 spuitjes uit de plantenspuit.
 9. Waarschijnlijk zijn de eerste paddo’s na twee weken zichtbaar. Dit kan ook iets langer duren. Oogst de paddo’s vlak voordat het vliesje onder de hoed los begint te komen.
Mega Combi Pack heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL:
0,00

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items
215,00