opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden                                        Gratis achteraf betalen via Billink                                       100% Discreet Verzonden 

McKennaii Premium Mushroom GrowKit XL

De paddo die is ontdekt door de bekende psychonaut Terence McKennaii is ook naar hem vernoemd. De McKennaii paddo is niet zomaar een magische paddenstoel. Hij is een van de sterkste paddo’s die er is. Deze magic mushroom raden we dan ook alleen aan aan ervaren psychonauten.

32,50
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden

De inhoud van een McKennaii Paddo Growkit XL

Wanneer je de McKennaii Paddo Growkit XL koopt bij ons ontvang je een kweekset met daarin top kwaliteit mycelium. Daarnaast ontvang je de volgende onderdelen:

 • Een 1200cc growkit met Psilocybe McKennaii mycelium
 • Een kweekzak
 • Een paperclip
 • Kweekinstructies

Hiermee heb je alles in huis om direct te beginnen met het kweken van de McKennaii paddo’s.

Top kwaliteit McKennaii paddo’s

De McKennaii paddo werd ontdekt door de Godfather van de Psilocybe cubensis. De ontdekker, Terence McKennaii, is een Amerikaanse schrijver en leraar die de kracht van psychoactieve paddenstoelen heeft onderzocht. Deze magische paddenstoel is vernoemd naar de beste man. We kunnen met recht zeggen dat deze McKennaii paddo growkit van het allerhoogste niveau is. Betere kwaliteit ga je niet vinden en dit zijn geweldige paddo’s. Ze zorgen voor een fantastische trip.

Het effect van McKennaii paddo’s

Deze paddo geeft een spirituele trip vol met visuele effecten. Het is dan ook een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een filosofische trip. Gezien de kracht van deze magische paddo’s is deze alleen aan te raden voor ervaren psychonauten. De hallucinaties van de McKennaii paddo’s zijn sterk. Sommige claimen zelfs sterker dan de Hawaiiaanse Copelandia paddo’s. Met de McKennaii paddo growkit kan je snel genieten van een berg verse McKennaii paddo’s.

Gebruik McKennaii paddo’s

Een van de meest gestelde vragen is hoeveel paddo’s je moet consumeren voor een goede trip. Dit is afhankelijk van een aantal zaken en dus is er niet echt een vaste dosering. Het is afhankelijk van zaken als je lichaamsgewicht en je stemming.Toch is er een richtlijn.

Gebruik 9 gram verse paddo’s voor een licht trip. Dit staat gelijk aan 1 gram gedroogde paddo’s. Wil je een intensere trip en heb je ervaring met McKennaii paddo’s? Dan kan je tot 35 gram verse paddo’s gaan. Dit is hetzelfde als 3,5 gram gedroogde paddo’s.

McKennaii paddo’s kweken met de Growkit XL

Paddo’s kweken in je eigen huis is een fluitje van een cent. De growkit is volledig kant-en-klaar en kan direct opgezet worden voor het kweken van verse paddo’s. Met een kweekinstructie geniet je binnen de kortste keren van McKennaii paddo’s. Met een 9 stappenplan kan iedereen paddo’s kweken en dat doe je gewoon thuis.

Meerdere oogsten halen uit een paddo growkit

Wanneer je een paddo growkit koopt dan is het goed om te weten dat je hier meerdere oogsten uit kan halen. De meeste paddo growkits kunnen tot 4 of 5 oogsten aan. Dat geldt alleen als je de juiste stappen uit de kweekinstructie volgt. Uiteindelijk levert een paddo growkit je ontzettend veel McKennaii paddo’s op. En dat is genieten. 1 oogst levert tussen de 300 en 600 gram verse paddo's op.

Paddo’s kweken handleiding

Bij jouw bestelling ontvang je altijd kweekinstructies maar misschien wil je vooraf weten hoe het kweken van paddo’s in zijn werk gaat. Daarom lees je hieronder de handleiding voor het kweken van McKennaii paddo’s. Deze instructies helpen jou bij het kweken van jouw paddo’s en zorgen voor de grootste oogst.

 1. Bij het kweken van paddo’s is een schone werkomgeving belangrijk zodat je de kans zo klein mogelijk maakt op besmetting van de paddo’s. Was je handen zorgvuldig en neem de buitenkant van de paddo growkit af met een natte handdoek voordat je de growkit opent.
 2. Verwijder nu de deksel van de growkit en prik met een schone vork 6 tot 8 rijen met gaatjes in de toplaag zodat de toplaag water beter kan absorberen.
 3. Vul de growkit nu met lauw water tot aan de rand en plaats de deksel terug op de growkit. Dit laat je 1 uur weken.
 4. Na een uur giet je het water uit de growkit. Wees hierbij voorzichtig maar probeer de growkit 5 seconden uit te laten lekken.
 5. Voeg twee kopjes water toe aan de kweekzak en plaats de growkit in de kweekzak. Het water mag niet over de rand van de growkit komen.
 6. Sla de kweekzak aan de bovenkant om zodat deze luchtdicht is en schuif paperclips eroverheen om deze af te sluiten.
 7. Nu plaats je de growkit op de plek waar je de paddo’s gaat kweken. Dit mag niet een plek zijn naast een directe warmtebron, onder een lamp en ook niet in direct zonlicht. Zo voorkom je dat de growkit uitdroogt. De ideale temperatuur is tussen de 20 en 25 graden. Eventueel kan een warmtemat helpen hierbij.
 8. Pas zodra de pre-pinheads zichtbaar worden heeft de growkit behoefte aan verse zuurstof en bevochtiging. Tot die tijd laat je de kweekzak gewoon dicht. Echter vanaf dat de eerste pre-pinheads zichtbaar worden open je dagelijks de kweekzak en bevochtig je de kweekzak met maximaal 2 spuitjes uit de plantenspuit.
 9. Waarschijnlijk zijn de eerste paddo’s na twee weken zichtbaar. Dit kan ook iets langer duren. Oogst de paddo’s vlak voordat het vliesje onder de hoed los begint te komen.

Koop een McKennaii paddo growkit XL

Het kopen van een growkit is super eenvoudig. Je hoeft er niet eens de deur voor uit. Bestel jouw McKennaii paddo growkit XL in onze online smartshop. Wij pakken hem zorgvuldig voor je in en leveren hem binnen de kortste keren bij jou thuis.

McKennaii Premium Mushroom GrowKit XL heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL:
5,95

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items