opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden                                        Gratis achteraf betalen via Billink                                       100% Discreet Verzonden 

Golden Teacher Premium Mushroom Growkit XL

In hogere sferen komen doe je met de Golden Teacher Paddo Growkit XL. Deze paddo’s openen deuren naar een andere dimensie gevuld met wijsheid en spiritualiteit. Dit is de populairste paddo onder de mensen op zoek naar verrijking van hun leven. Ontdek meer over jezelf en kom in contact met je spirituele geest.
Golden Teacher Paddo Growkit XL zit boordevol gouden paddo’s die groeien op mycelium van de hoogst mogelijke kwaliteit. Een betere paddo trip ga je niet vinden.

32,50
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden

De inhoud van de Golden Teacher Paddo Growkit XL

In de Golden Teacher Paddo Growkit XL vind je Psilocyne Aurumescens mycelium. Dit mycelium is gekoloniseerd op een substraat van rogge en perliet. Deze is afgetopt met een laag vermiculiet. Hiermee zijn alle ingrediënten aanwezig voor een succesvolle paddokweek.

Met de Golden Teacher paddo growkit XL kweek je in een korte tijd meer paddo’s dan ooit tevoren. De kwaliteit van het mycelium is van het allerhoogste niveau en er zit meer mycelium in dan je eerder hebt gezien. Het volume van deze growkit is namelijk 1200cc.

In de Golden Teacher Paddo Growkit XL die je ontvangt vind je:

 • Een 1200cc growkit met mycelium van de soort Psilocybe Aurumescens
 • Een kweekzak
 • Een paperclip
 • Kweekinstructies

Beste paddo kwaliteit ooit

Bij Dr. Paddo werken we alleen met kwaliteitsproducten. Door het volgen van de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek hebben we de kwaliteit van de paddo’s naar een hoger niveau gebracht. Meer paddo’s, betere trips en sneller resultaat. Alles wat je als paddokweker kan wensen. Kweek nu paddo’s van professionele kwaliteit zelf thuis. Met een growkit van Dr. Paddo heb je alles in huis om een geweldige paddo oogst voort te brengen.

Het effect van de Golden Teacher Paddo’s

De Golden Teacher paddo’s geven je een spiritueel effect. Je ontdekt meer over jezelf. Wie ben ik? Hoe kijk ik naar mijn huidige leven en waar wil ik naartoe groeien? Deuren die voorheen gesloten bleven worden nu eenvoudig geopend en je ziet een helder beeld van het levenspad dat jij wilt bewandelen. 

De Golden Teacher paddo’s koop je wanneer je meer uit je leven wilt halen en als je antwoorden wilt op levensvragen. Het is daarmee veel meer dan een leuke paddo trip. Het is een daadwerkelijke verrijking voor de rest van je leven.

De hoeveelheid Golden Teacher paddo’s dat je dient te gebruiken

De Golden Teacher paddo’s zijn prima voor een van je eerste paddo ervaringen. Ze brengen je niet in lastige situaties maar zorgen voor verrijking. Toch wil je de eerste keer goed opletten op de hoeveelheid van de paddo’s die tot je neemt. Aangezien je de paddo’s zelf kweekt moet je ze goed afwegen met een weegschaal om te voorkomen dat je teveel van de paddo’s op eet.

Er is niet zoiets als een vaste hoeveelheid die je perse moet nemen. Iedereen reageert anders op paddo’s en ook elke keer dat je paddo’s neemt is anders. Je gewicht, wat je hebt gegeten, de ervaring die je hebt met psychoactieve stoffen, het speelt allemaal mee bij de hoeveelheid paddo’s die je dient te gebruiken.

Ons advies is om een eerste keer te beginnen met een hoeveelheid van 9 gram verse paddo’s. Dat staat gelijk aan 1 gram gedroogde paddo’s. Een ervaren psychonaut kiest voor een hogere hoeveelheid. Met 35 gram verse paddo’s beleef je een heftige paddo trip. In het geval van gedroogde paddo’s komt dit neer op 3,5 gram.

Zelf paddo’s kweken moeilijk?

Het kweken van paddo’s is met de kant-en-klare paddo growkits heel eenvoudig. Door de jarenlange doorontwikkeling is de kans op een besmetting tijdens het kweken zeer klein. Zo kan iedereen zijn eigen paddo’s eenvoudig thuis kweken. Deze ontwikkeling kwam in een snelstroom terecht door het verbod op de verkoop van verse paddo’s in smartshops. Het verkopen van paddo growkits is wel toegestaan en daarmee een uitkomst voor mensen die genieten van paddo’s.

Wanneer je een growkit koopt bij Dr. Paddo dan leveren wij een eenvoudige handleiding met kweekinstructies mee. In 9 simpele stappen kweek zelfstandig paddo’s.

Hoeveel paddo’s haal ik uit een growkit?

Met de Golden Teacher paddo growkit XL haal je een oogst van zo’n 300 tot 600 gram verse paddo’s na merdere oogsten soms wel 4 of 5 keer .Genoeg paddo’s dus voor jou en je vrienden om meerdere keren te trippen. Zo is het kopen van een paddo growkit ook gewoon een hele voordelige investering geworden. Koop een paddo growkit alleen of met een groep vrienden zodat jullie volgende keer gezamenlijk kunnen genieten van de paddo’s.

Handleiding met kweekinstructies

Wij leveren jou een handleiding met kweekinstructies wanneer je een paddo growkit bij ons koopt. Deze kweekinstructies voor de Golden Teacher paddo’s tref je hieronder aan.

 1. Bij het kweken van paddo’s is een schone werkomgeving belangrijk zodat je de kans zo klein mogelijk maakt op besmetting van de paddo’s. Was je handen zorgvuldig en neem de buitenkant van de paddo growkit af met een natte handdoek voordat je de growkit opent.
 2. Verwijder nu de deksel van de growkit en prik met een schone vork 6 tot 8 rijen met gaatjes in de toplaag zodat de toplaag water beter kan absorberen.
 3. Vul de growkit nu met lauw water tot aan de rand en plaats de deksel terug op de growkit. Dit laat je 1 uur weken.
 4. Na een uur giet je het water uit de growkit. Wees hierbij voorzichtig maar probeer de growkit 5 seconden uit te laten lekken.
 5. Voeg twee kopjes water toe aan de kweekzak en plaats de growkit in de kweekzak. Het water mag niet over de rand van de growkit komen.
 6. Sla de kweekzak aan de bovenkant om zodat deze luchtdicht is en schuif paperclips eroverheen om deze af te sluiten.
 7. Nu plaats je de growkit op de plek waar je de paddo’s gaat kweken. Dit mag niet een plek zijn naast een directe warmtebron, onder een lamp en ook niet in direct zonlicht. Zo voorkom je dat de growkit uitdroogt. De ideale temperatuur is tussen de 20 en 25 graden. Eventueel kan een warmtemat helpen hierbij.
 8. Pas zodra de pre-pinheads zichtbaar worden heeft de growkit behoefte aan verse zuurstof en bevochtiging. Tot die tijd laat je de kweekzak gewoon dicht. Echter vanaf dat de eerste pre-pinheads zichtbaar worden open je dagelijks de kweekzak en bevochtig je de kweekzak met maximaal 2 spuitjes uit de plantenspuit.
 9. Waarschijnlijk zijn de eerste paddo’s na twee weken zichtbaar. Dit kan ook iets langer duren. Oogst de paddo’s vlak voordat het vliesje onder de hoed los begint te komen.

Golden Teacher Growkit XL kopen

Het leven wordt steeds makkelijker. Zelfstandig paddo’s kweken met een growkit is super eenvoudig. Om het nog makkelijker te maken bestel je jouw Golden Teacher Growkit XL online in onze webshop. Wij bezorgen jaarlijks duizenden growkits en doen dit altijd op discrete wijze in een veilige en goede verpakking. Al onze paddo growkits zijn voorzien van mycelium van de allerhoogste kwaliteit. Wij staan voor kwaliteit en dat zien wij terug in de fijne reacties die wij ontvangen van onze klanten.

Golden Teacher Premium Mushroom Growkit XL heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL:
5,95

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items