opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden                                        Gratis achteraf betalen via Billink                                       100% Discreet Verzonden 

Mexicana Mushroom Truffels

12,75
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden

Mexicana truffels

Snoep wat extra van de piñata en geniet van een heerlijk visueel spektakel vol kleuren en avontuur. Mexicaanse truffels zijn de bekendste magische truffels. En ze zijn niet zonder reden populair. Deze Mexicana truffels koop je wanneer je een trip wilt die je energie geeft en vrolijkheid in je leven brengt.

Effecten van Mexicana Truffels

Deze magische truffels van Mexicaanse komaf zijn geven een milde trip. In feite versterken ze het gevoel dat je hebt voordat je de truffels eet x 10. Wanneer je lekker in je vel zit dan voel je je tijdens de trip beter dan ooit. Je zal merken dat je kleuren en geluiden heel anders bij binnenkomen. Kleuren zijn helder en geluiden klinken voller. Je zal merken dat je stemming versterkt wordt en dat je waarschijnlijk heel enthousiast wordt over alle leuke dingen die gebeuren. Het lijkt alsof alle remmen verdwijnen en dat er continu een glimlach op je gezicht getoverd wordt. De Mexicaanse truffels geven milde visuele effecten.

Dosering Mexicaanse truffels

Wanneer je 5 gram Mexicaanse Truffels gebruikt zal je enige effecten van de trip ervaren. Kies je voor 10 gram dan zal je een milde trip beleven. Voor een sterke trip gebruik je 15 gram van de Mexicana Truffels. Rustig opbouwen is de juiste manier van magische truffels gebruiken Ons advies is om altijd te beginnen met maximaal een half portie van de magische truffels. Nadat de eerste effecten merkbaar worden kan je beslissen of je nog meer truffels neemt of dat je het hierbij laat voor vandaag.

Hoe consumeer je Mexicaanse truffels?

Mexicaanse truffels kan je rauw eten of vermengen in een gerecht zoals vla. Ook wordt er regelmatig thee van getrokken. Hoe dan ook, het is belangrijk dat je goed kauwt op de magische truffels zodat de psychoactieve stoffen goed vrijkomen in jouw lichaam. Wanneer je het dus in stukjes snijd voor een gerecht of voor thee dan maak je de stukjes zo klein mogelijk.

Voorbereiden op het eten van Mexicaanse truffels

Wanneer je gaat genieten van Mexicaanse truffels is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Zorg dat je een tripstopper in huis hebt, dat je een tripsitter regelt en dat je zorgt voor een rustige en vertrouwde omgeving. Ook je voeding gedurende de dag is van belang. Magische truffels eet je bij voorkeur op een lege maag. Dat betekent dat je een aantal uur van tevoren niks eet.

Hoe snel begint de trip van Mexicaanse truffels?

Na het eten van de Mexicaanse truffels zal je na ongeveer 45 minuten de eerste effecten moeten merken. De trip kan vervolgens 4 tot 6 uur aanhouden. Zorg dus voor een lege agenda.

Wat zit er in Mexicaanse Truffels?

Truffels worden vaak gebruikt in gerechten die wij thuis of in restaurants eten. Sommige truffels bevatten echter werkzame psychoactieve stoffen. Dat is wat van een truffel een magische truffel maakt of niet. In de Mexicaanse truffels die je hier kan kopen zit de werkzame psychoactieve stof psilocybe. In dit geval Psilocybe Mexicana. Het niveau van Psilocybe in deze Mexicaanse truffels zijn mild in vergelijking met andere truffels. Deze stof wordt in het lichaam omgezet in psilocine, die ervoor kan zorgen dat je gaat hallucineren. De hoeveelheid psilocybe bepalen hoe sterk de truffels zijn en hoeveel je ervan nodig hebt voor bijvoorbeeld een visuele trip. In dit geval is een visuele trip slechts mild bij het gebruik van 15 gram Mexicaanse Truffels.

Hoe bewaar je Mexicana Truffels?

Magische truffels ontvang je altijd in een doosje met daarop de houdbaarheidsdatum. Meestal kan je deze nog een aantal weken bewaren nadat je ze hebt ontvangen. Het is verstandig om deze dan bij een temperatuur tussen de 2 en 4 graden koel en droog te bewaren.

De geschiedenis van de Mexicaanse truffels

In 1957 werd de Mexicaanse truffel voor de Westerse wereld ontdekt door mycoloog R. Gordon Wasson. Deze magische truffel werd voor het eerst gevonden in Oaxaca, Mexico. Vandaar de naam Mexicana truffel. Echter worden deze truffels al jaren gebruikt door de inheemse bevolking van Mexico. Zij gebruikten deze magische truffels tijdens rituelen. Voor hun was dit een manier om in contact te komen met de goden en vandaar dat deze truffels ook wel de Flesh of the Gods genoemd.

Mexicaanse truffels kopen

Het kopen van Mexicaanse truffels doe je in onze online smartshop. Wij leveren jaarlijks vele duizenden pakketjes met magische truffels af bij klanten door het gehele land. Al onze bestellingen worden discreet verzonden.

Productwaarschuwing

  • Gebruik geen Mushroom-truffels als je in een slecht humeur, depressief, psychotisch of anderszins mentaal bevooroordeeld bent. Magic truffels zijn niet geschikt voor minderjarigen of zwangere vrouwen, en het is ook niet verstandig om onder invloed van psilocybine te rijden of zware machines te bedienen.
  • Mushroom truffels mogen nooit worden gebruikt in combinatie met alcohol of andere drugs (voorgeschreven of illegaal). Begin met een kleine dosis en zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt bij uw bedrijf en omgeving.
  • Al onze Magic Mushroom Truffels zijn vers verpakt. Je moet ze in de koelkast bewaren. Ongeopend kun je ze ongeveer 2 maanden in de koelkast bewaren. Eenmaal geopend kunnen de truffels echter nog maar een paar dagen worden bewaard.

Mexicana Mushroom Truffels heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
DHL:
5,95

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items